Wersja podstawowa - 195 zł/os
Obiad
I danie: domowy rosół z makaronem / zupa pieczarkowa / zupa krem z brokułów z grzankami / żurek staropolski / zupa minestrone
II danie: 2 rodzaje mięs do wyboru: kieszonki schabowe z pieczarkami / roladki wołowe lub drobiowe w sosie / klopsiki z sosem grzybowym / udźce indycze faszerowane boczniakmai / polędwiczki po królewsku / gulasz myśliwski
3 surówki
ziemniaki / kluski śląskie / ziemniak opiekane / ryż na kolorowo / frytki
Potrawy gorące:
2 potrawy gorące (do dowolnego skomponowania I + II ):
I: zraziki w sosie myśliwskim / strogonow / barszcz z pasztecikami / zupa gulaszowa / żurek w chlebku / zupa rybna na ostro z pulpecikami / bakłażany zapiekane /staropolski bigos / flaczki /
II: pstrąg faszerowany podawany z ryżem i warzywami / łosoś podawany z grillowanymi warzywami / gulasz z dziczyzny / extra mięsa szefa kuchni: deska grillowanych mięs (golonki, kurczak, żeberka, karczek, szaszłyki + faszerowane pieczarki i papryki) /
Przekąski zimne:
półmisek szwedzki (pieczone i wędzone własnego wyrobu mięsa i wędliny itp)
śledziki w oleju po polsku / śledzik w sosie śmietanowym
galaretka z drobiu
do wyboru :sałatka brokułowa / sałtka tradycyjna/sałatka grecka / sałatka z tuńczykiem
do wyboru: sałatka w ananasie/ bankietowa (filety drobiowe curry, z ananasem i sosem czosnkowym)/ sałatka z avocado i wędzonym łososiem
Napoje: (soki, woda, napoje gazowane) bez ograniczeń
kawa i herbata bez ograniczeń
Ciasta
alkohol we własnym zakresie.
Stół wiejski 10-15 zł/os
Kącik owoców - sałatki owocowe serwowane w wydrążonych owocach, kosze różnorodnych owoców - 200 zł (do 30 osób) – 400 (od 30 -60 osób)
Kącik dla dzieci -szaszłyki ze słodyczy, słodkie rozmaitości - 300 zł
Za dodatkową opłatą serwujemy pieczone w całości prosię, nadziewane kaczki, gęsi, indyki i inne tego typu specjały
Poprawiny (do godz. 1900) - od 50 zł/os (zależy od menu)